27 oktober 2021

Torsdag 4.nov. kl 19:00: IAN YOUNG: Nature, Gardener's Tutor (Natur, Gartnerens Veileder). Nettforedrag

 Vi fortsetter serien med nettforedrag. Noter datoen og bli med!

Zoom-foredrag torsdag 4.nov. kl 19:00:

Ian Young : ´Nature, Gardener´s Tutor´
(´Natur, Gartnerens Veileder´)


Ian Young fra Aberdeen beskriver seg selv som «an artist who gardens». Han er en ettertraktet foredragsholder, dyktig fotograf og skribent, skriver ukentlig artikler for The Scottish Rock Garden Club og har reist i mange land på jakt nye arter og uvanlige planter.
I sin egen hage lar Ian Young bevisst mange av plantene selvså seg.  Det har gitt interessante resultater, bla.: Corydalis 'Craigton Red' og Corydalis 'Craigton Blue'.


I løpet av foredraget kommer vi til å lære mye om Corydalis og Erythronium (lerkespore og hundetann). Han har nærmest ubegrenset kunnskap om blomstrende løk og knoller! 
Dessuten vil Ian gi oss ideer og inspirasjon til hvordan vi kan utvikle hagene våre med kreativitet, estetikk, ja naturen selv som veiviser. Kanskje får vi noen uvanlige tips?

Vi ønsker selvfølgelig at så mange som mulig deltar på zoom-møtet, slik at vi kan fortsette å tilby dere nettforedrag i tillegg til de fysiske møtene.

NB! Klubbens medlemmer får tilsendt lenken til Zoom-foredaget noen dager i forveien. Klikk på lenken og følg den enkle anvisningen.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar