Om klubben

Blomstervenners Klubb ble stiftet av den kjente hageskribenten Olaf Bille i 1954 og har i dag medlemmer fordelt over hele landet, med de fleste i Oslo-området. Klubbens formål er å fremme interessen for blomsterdyrking i hjem og hage. Dette gjør vi ved å spre kunnskap til våre medlemmer over hele landet om gode og interessante planter og om hvordan vi steller dem.

Noe for deg?
Du behøver ikke være hage- eller planteekspert for å bli medlem i Blomstervenners Klubb, men du kan bli det... Klubben har medlemmer over hele landet, og det er alltid plass til flere!

Blomstervennen
Blomstervennen er vårt kontaktblad. Det kommer ut fire ganger årlig, og hvert nummer inneholder medlemsinformasjon, artikler om interessante planter, bokomtaler, møtedatoer og annen nyttig informasjon.

Alle medlemmene er velkomne til å skrive i medlemsbladet. Ta kontakt med redaktøren, torjanropeid@gmail.com - dersom du har interessant hageerfaring eller kunnskap om enkeltplanter eller plantegrupper som du vil dele med dine blomstervenner.

Støtt oss med Grasrotandelen
Du kan nå støtte Blomstervenners Klubb med din Grasrotandel. Det koster deg ikke noe ekstra, men Norsk Tipping vil støtte klubben med en liten prosentdel av innsatsen din. 
For deg blir både vinnersjansene og premiene som før. 
For oss kan det bety et litt bedre tilbud til medlemmer og andre.

Du kan støtte oss med din Grasrotandel på følgende måter:

 - SMS:
   Send GRASROTANDELEN 982473675  til tlf 60000. (Tjenesten er gratis) 

 - Lenke til Norsk Tipping: Norsk Tipping - Grasrotandelen
Velg Blomstervenners Klubb og Tilknytt   

 - Hos kommisjonæren:
Be om at 982 473 675  Blomstervenners Klubb, registreres som mottaker av din Grasrotandel.


TUSEN TAKK FOR AT DU STØTTER OSS !


Les mer om medlemskap


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar