12 april 2021

Mandag 3.mai kl 19:00: OLE JONNY LARSEN: SPENNENDE HELÅRSGRØNNE BUSKER, TRÆR og STAUDER - hvordan bruke dem i hagen for åretrundt-opplevelser»

OBS!  DETTE ER ET NETTFOREDRAG PÅ ZOOM 


Info og lenke til foredraget kommer på epost til medlemmene ca en uke i forveien. Ole Jonny Larsen skriver om seg selv:  

"Hagemann siden 80-tallet, stor samling av særlig busker og trær, spesialitet er Rhododendron, men også stor interesse for alle vekster som er grønne om vinteren, bladplanter, koniferer, stauder og gress. Forfatter av tre plantebøker. Har reist tre ganger i Kina for å se planter i naturen. Har vært invitert til å holde foredrag også internasjonalt.» Ole Jonny Larsen er en meget dyktig frøformerer av bl.a. Rhododendron. Mange samlere og planteentusiaster har nok flere fine planter i sine hager som kommer fra Ole Jonny. 

Han gjør en betydelig innsats når det gjelder å dyrke opp spesielle arter og bøkene hans er blitt uunnværlige oppslagsverk for «rhododendronianere».Blomstervenners Klubb har startet en digital foredragsserie med spennende temaer. Melder du deg inn i BVK får du med deg nettforedragene i tillegg til alt vi ellers har å by på av innholdsrikt program i løpet av et helt år.

Om medlemsskap:  Om klubben / Bli medlem
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar