24 mars 2019

Bli med på hagebesøk i mai og juni!

Et tilbakevendende spørsmål er: Når blir det hagebesøk? Også denne sommeren er Blomstervenners Klubbs medlemmer invitert inn i flere flotte hager! Kryss av datoene i kalenderen, og meld deg på!

NB! Påmeldingsfrist er en uke før hagebesøk-datoene:
Send sms til Kristina M Kiss : 414 999 70, eller mail: k.m.kiss@online.no


Tirsdag 28. mai 2019: DAGSTUR TIL ÅS


Kl 10.00-13.30 Omvisning i Arboretet (Parken) og Planteskolen (v/ Ellen Zakariassen NMBU Ås). Det blir lunsj i parken - ta med egen picnic-kurv!

Kl 14.00-16.30 Hagebesøk hos Linda Skjeseth (Hageveien 2, Ås) En stor, frodig, innholdsrik  hage,  og en eiendom med en merkverdig historie!

Kl 17.00 Hagebesøk hos Ebba Holmboe (Grusveien 20B Ås). Ryktene sier at hennes hage er som et smykke, med en utsøkt samling av ulike woodlandplanter.

Arrangementet er gratis.

Vi reiser kollektivt eller i privatbiler - dere gjør selv avtale om samkjøring, men si fra ved påmelding om du har ledig plass eller trenger tips til hvem du kan kontakte). Ta med  egen picnickurv, så nyter vi den medbrakte lunsjen i parken, mens vi “graver” og spør, utveksler erfaringer og har det hyggelig!


Søndag 16. juni 2019: HAGEBESØK PÅ SKARNESKl 14.00 (Liv Aanerud, Spiksethsvingen 30, Skarnes)

Livs hage har et stort mangfold og er i stadig utvikling. Nå arbeides det fram en bekkedal med ulike miljøer. Arven fra Hedi Johansen (en stor rhododendronsamling) har fått en framtredende plass. Her er det blomsterprakt i følge med iris og pioner. Målet er en hage som blomstrer kontinuerlig gjennom hele sesongen.
NB! Det blir også plantesalg.
Vi bruker offentlig kommunikasjon og privatbiler (avtal og fyll opp bilene!)


Følg med på bloggen! Plutselig kan det dukke opp flere hageinvitasjoner!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar