19 juni 2018

Blomstervenner på tur til Bergen

For en drøy uke siden dro en buss fullastet med glade blomstervenner over fjellet for å besøke spennende hager i Bergensområdet. Turen ble arrangert av Blomstervenners Klubb 8.-11. juni. Var du med - eller kanskje du ble sittende for lenge på gjerdet? Her deler vi noen av de flotte inntrykkene!

(stor takk til Anne Runningen for bilder!)






Vindstille og 20 grader varmt på Halne Fjellstova ved Halnefjorden ved lunsjtid.























Fin utsikt utover Hardangerfjorden fra Hardangerbrua.


Etter «den nystemte» i bussen ved ankomst Bergen, fikk vi besøke Lin Didriksen og Roy Scholtens nydelige og innholdsrike hage:





.
På Milde besøkte vi Arboretet og Botanisk hage, og fikk omvisning ved Tor Jan Ropeid. Første bilde er fra inngangen til Japanhagen:












.
Vi besøkte også Randi og Harald Kårtveits 25 mål store og rikholdige hage på Sotra. Blant innholdet nevnes 1500 rhododendron og 50 forskjellige sorter trær, og mye annet også:






.
Fra Anne og Reidar Heimviks flotte hage på Sotra:







.
Hos Anna-Karin og Gunnar Breivik på Askøy, en meget innholdsrik hage med bl.a. 500 forskjellige rhododendron og mye annet:




.
Eventyr-/kunstnerhagen til Hennie Andersen og Erling Longva Valtyrson:





.
Fra Morten Fromreides Japan-inspirerte hage:



Har du lyst til å se mer? Fyldig artikkel fra turen kommer i neste utgave av medlemsbladet vårt, «Blomstervennen». Du kan også se bilder som er blitt delt i klubbens Facebook-gruppe.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar