17 januar 2018

Spennende vårprogram i Blomstervenners Klubb

Nå i vårsesongen kan du få med deg tre spennende foredrag i regi av Blomstervenners Klubb! Temaene spenner vidt, men felles for alle våre klubbmøter er at foredragene gir både kunnskap og inspirasjon, også når temaet kanskje ikke matcher perfekt med egne hager. Det er alltid noe nytt å lære, flotte bilder eller smarte plantevalg og løsninger å la seg inspirere av!


Møtene finner normalt sted på tirsdager, og alle foredrag følges av bilder. 20. februar får vi høre om "Japanske hager - en minimalistisk tolkning av estetikken i naturen" ved Åsmund Bergwitz, 20. mars forteller Larz Danielsson om "Ovanliga odlingsväkster" og 24. april kommer Arve Elvebakk fra Tromsø botaniske hage for å dele av sine erfaringer med "Alpine planter".

Alle møtene kunngjøres både her på bloggen og i gruppen vår på Facebook. I tillegg kan du sjekke kommende aktiviteter hvis du velger "Aktiviteter" i menyen her på bloggen. Der legger vi snart ut programmet for høsten 2018.

Møtene starter kl 19:00 og billett koster 50,- (kontant eller Vipps). På alle møtene serveres det kaffe/te og noe søtt å bite i, og inngangsbilletten gjelder som lodd på hovedgevinsten i kveldens lotteri. Vi holder til på Tåsen seniorsenter, like ved Tåsen T-banestasjon og med parkeringsmuligheter.

Alle er velkomne - du trenger ikke å være medlem for å delta på første klubbmøte!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar