12 september 2013

MØTE MANDAG 23. SEPTEMBER KL.19. Åpent for alle.

KUNSTEN Å IKKE KUNNE BEGRENSE SEG
Ved Jonny Andresen

Trillium ovatum 'Edit'
Foto: Jonny Andresen
Selv om høsten heldigvis lar vente på seg, så er det igjen tid for påfyll av litt teori, innblikk i andres praksis og kanskje noen nye planter. Høstens første foredragsholder byr på alt det. Dessuten utøver Jonny Andresen en kunst vi blomstervenner er ganske gode på; den å ikke kunne begrense seg.

-Det finnes så mye man kan ha i sin hage bare man setter rett  vekst på rett plass, sier Jonny som beskriver seg selv som en planteidiot med alt for liten tid til rådighet. Akkurat som oss. I tillegg har han en stor hage der han også foredler en del planter for videresalg. Jonny har en forkjærlighet for magnolia, lignoser og skyggeplanter, og det er sin kunnskap om og erfaring med disse plantene han kommer til å dele med oss. Gled deg til et grenseløst interessant foredrag.
Jonny vil også ha med noen spennende planter for salg!

Møtet starter kl. 19.00, og biblioteket vil være åpent fra kl. 18.30 slik at du får mulighet til å låne bøker fra klubbens rikholdige boksamling.


STED:
Vårt faste møtelokale i Vestre Aker menighetshus rett ved Vestre Aker kirke. Der er det godt om parkeringsplasser. Du kan dessuten reise kollektivt med både buss og trikk som stopper like ved.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar