Om klubben

Blomstervenners Klubb ble stiftet av den kjente hageskribenten Olaf Bille i 1954 og har i dag medlemmer fordelt over hele landet, med de fleste i Oslo-området. Klubbens formål er å fremme interessen for blomsterdyrking i hjem og hage. Dette gjør vi ved å spre kunnskap til våre medlemmer over hele landet om gode og interessante planter og om hvordan vi steller dem.


Blomstervennen
Blomstervennen er vårt kontaktblad. Det kommer ut fire ganger årlig, og hvert nummer inneholder medlemsinformasjon, artikler om interessante planter, bokomtaler, møtedatoer og annen nyttig informasjon.

Alle medlemmene er velkomne til å skrive i medlemsbladet. Ta kontakt med redaktøren, torjanropeid@gmail.com - dersom du har interessant hageerfaring eller kunnskap om enkeltplanter eller plantegrupper som du vil dele med dine blomstervenner.


Noe for deg?
Du behøver ikke være hage- eller planteekspert for å bli medlem i Blomstervenners Klubb, men du kan bli det... Klubben har medlemmer over hele landet, og det er alltid plass til flere!


Støtt oss med Grasrotandelen
Du kan nå støtte Blomstervenners Klubb med din Grasrotandel. Det koster deg ikke noe ekstra, men Norsk Tipping vil støtte klubben med en liten prosentdel av innsatsen din. For deg blir både vinnersjansene og premiene som før. For oss kan det bety et litt bedre tilbud til medlemmer og andre.

Du kan støtte oss med din Grasrotandel på følgende måter:

Hos kommisjonæren:
Be om at 982 473 675 Blomstervenners Klubb registreres som mottaker av din Grasrotandel.
Norsk Tipping sine nettsider:
Velg «Blomstervenners Klubb» og «Tilknytt».
SMS:
Send "Grasrotandelen 982473675" til 60000

Tusen takk for at du støtter oss!


Les mer om medlemskap

Lov for Blomstervenners Klubb (revidert 2015)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar