29 juli 2013

Riksmøtet i Gøteborg 31.mai – 2.juni 2013

Så dro vi da! I godt lag, med stilig buss og med verdens kjekkeste bussjåfør. Da er livet godt og leve?!

Trepeonene var på sitt vakreste.

Forventningene var jo selvfølgelig store enten vi var førstereis eller dreven matros. Jeg for min del var med på et Riksmøte hos Sällskapet Trädgårdsamatörerna for aller første gang til tross for at jeg har vært medlem i mange år. Men nå var det den helgen! Som vi hadde gledet oss til.

2 Blomstervenner menger seg med fiffen, her representert med Christina Fryle.

Andre så som undertegnede hadde nærkontakt med ingen ringere enn Ian Young. Løkmannen fra SRGC!
Besøk hos GerbenTjeerdsmaRåda Säteri.  


Programmet var innholdsrikt med spennende foredrag, festmiddag med kvalitetslotteri og utflukter til hager som vi kan drømme om i lang tid framover. Gjerne inn i høst og vinterdvalen.Göteborgsbotaniska trädgård. Alltid vakker! Med eller uten blomstervenner.

Festmiddag med kvalitetslotteri! Gevinstene var grønne.


Noen glimt fra hagevandringene. Smått og stort.Den skal tidlig krøkes som god hagekrok skal bli!


Alt var i grunnen bra? Fra maten til været. Selskapet er allerede nevnt?!


Jeg skal ikke strekke dette i langdrag men jeg vil takke Gøril som tok oss med på tur! Verdens beste hageguide i  iallfall i Skandinavia! Ingen over og ingen ved siden.


Om noen skulle forundre seg over hvorfor de ikke var med på turen så kan jo svaret være så enkelt at du ikke er medlem i Sällskapet Trädgårdsamatörerna? Så da er det jo bare å ordne dette til neste tur?Og da kan vi avslutte med sangen" Har du en hobby som du er blitt glad i da trenger du ikke å kjede deg mer" Og vi tar den en gang til!


Ragnar Sandbrekke bør vel nevnes spesielt? Vi kan trygt gå hagealderdommen i møte for 93 år og rullator er ingen hindring! Ragnar donerte sine lysbilder fra alle tidligere treff til Sällskapet Trädgårdsamatörerna.

Litt tettere på?! Se der var vi jo!

Tusen takk til alle Blomstervenner som var med å gjøre helgen uforglemmelig! Sees vi kanskje på Hamar?!

Hilsen Marit


1 kommentar: