25 mai 2019

Søndag for plantegale!

Søndag 26. mai har Blomstervenners Klubb stand på ikke mindre enn to spennende arrangementer i Oslo - samtidig! Og begge er verdt et besøk!


Vårtreff i Botanisk hage

Søndag 26.mai fra klokken 10.00 - 16.00!

Det blir salg av planter dyrket fram i hagen av venneforeningens plantegruppe, som er arrangør. Men på høyden foran den gamle hovedgården har i tillegg en mengde organisasjoner stand med både informasjon og plantesalg. Og der finner du altså også hyggelige medlemmer fra Blomstervenners Klubb med favnen full av grønt som søker nye eiere!

Denne dagen åpner ikke hagen før kl 10.00!

Nettside med mer info.


Bogstaddagen

Søndag 26.mai kl 11.00 - 16.00 går den begivenhetsrike Bogstaddagen av stabelen!

På Bogstad gård, en kulturhistorisk perle, blir det spennende opplevelser og aktiviteter for store og små.

Er du spesielt hageglad eller «hagegal", -bør du absolutt kjenne din besøkelsestid på søndag. Også her vil Blomstervenners Klubb ha stand hvor vi selger masse flotte og sjeldne stauder som du ikke finner på de vanlige utsalgsstedene! Du får nyttige råd og tips med på kjøpet. Vi kan love et stort og spennende utvalg!

Fra programmet: "HAGEMARKED med salg av spennende planter, frø og stiklinger, hagebøker med mer:  Blant blomster- og hageeksperter som kommer kan nevnes Hesleberg gartneri, Blomstervenners klubb, Hagemo planter, Roseforeningen og Asker hagedesign."

Nettside med mer info.


PS: Om du velger Tøyen eller Bogstad - eller begge deler, husk å ta med noe å bære plantene i :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar