13 januar 2022

Mandag 21.februar kl 18:30: Hvordan og når beskjærer vi eksotiske trær og busker?

 Andreas Løvold, arborist i Botanisk hage i Oslo

Adresse: Kringsjågrenda 1, ved Nordberg kirke i Oslo

NB! Møtene våre er åpne for alle!


Har du et staselig magnoliatre som du ikke våger å beskjære? Eller en japansk lønn som har vokst seg større enn forventet? Eller kanskje en sjelden Viburnum(krossved) som har fått skader under vinterens tunge snø?


Andreas Løvold er utdannet anleggsgartner fra Statens gartnerskole, Jensvoll, og sertifisert arborist ISA, i Birmingham. Han har jobbet med og for trær, offentlig og privat, i mer enn 30 år med praktisk trepleie, forvaltning og undervisning.

 


Arboristfaget lærer om trær i en naturlig og urban sammenheng. I Norge springer arboristfaget ut fra anleggsgartnerfaget, og har tradisjoner 100 år tilbake i tid.
Foredraget handler om beskjæring av trær basert på plantenes naturlige forutsetninger, miljø og tilpasning. Hvordan behandler vi eksotiske trær i forhold til stedegne arter, og hvordan kombinere våre behov med plantenes vekst?

Kom og lær !

Møtene er åpne for alle!
Inngangsbillett kr 70, som i tillegg til foredrag inkluderer noe godt å bite i og kaffe/te.
Vi har også lotteri med fine 
(plante)gevinster, salg av frø og hageartikler og utlån fra vårt rikholdige bibliotek, - og ikke minst utveksling av kunnskap og erfaringer fra våre hageliv !

Adkomst:
T-bane 5 (Sognsvann) til Kringsjå stasjon, eller 
buss 25 (Majorstua-Lørenskog) til Kongleveien. Kort gangavstand fra buss/T-bane. 
Stor parkeringsplass.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar