13 oktober 2017

Foredrag 17. oktober: Dyrke vannliljer i egen hage

Foredrag ved Arne Kristian Mellum

Velkommen til høstens første medlemsmøte i Blomstervenners Klubb! Vi starter sesongen med foredraget «Dyrke vannliljer i egen hage» - om bygging av hagedam og dyrking av planter der.



Dam i hagen kan være en flott hobby om man begynner riktig og har lagt gode planer. Nå skal vi lære å anlegge en dam for å kunne dyrke vannplanter i egen hage.

Arne Mellum har hatt hagedam som hobby i nærmere 30 år og er sekretær i Norsk Hagedamforening. Han har også drevet en spesialforretning for utstyr til hagedammer i flere år. Nå har han hagedam kun som hobby, og gleder seg til å dele sin erfaring med oss.


Praktisk informasjon:

Møtet starter kl. 19.00 og biblioteket vil være åpent fra kl. 18.30 slik at du kan låne bøker fra klubbens rikholdige samling av hage- og plantelitteratur.

Vårt faste møtested er Tåsen seniorsenter som har adresse Tåsenveien 66. Dit kommer du med Sognsvannsbanen og bussrutene 23 og 34. Det er også bra med parkering i området.

Ta med deg en venn! Foredraget er åpent også for ikke-medlemmer. Kr 50,- inkluderer kaffe og en kakebit. Loddsalg med flotte plantegevinster!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar