09 februar 2017

Møte tirsdag 28. februar

Vakre busker og små trær

ved Ann-Britt Höglund

Anne-Britt Höglund har en hage på hele 5000 kvadratmeter. Der er det rikelig med fine fotomotiver.
- Jag gillar att odla i lundmiljöer med en blanding av träd, buskar, perenner och lökväxter, och jag försöker skapa miljöer som är tilltalande året rundt, skriver Anne-Britt Höglund. Hennes hage er skilt ut fra en jordbrukseiendom og er av det romslige slaget - hele 5000 kvadratmeter! Det gir rikelig rom for beplantning og høsting av erfaringer som hun vil dele med oss.

Selv har Anne-Britt i mer enn 20 år hentet inspirasjon og kunnskap i Sällskapet Trädgårdsamatörerna. Der er hun både med i riksstyret og aktiv på lokalplanet. Hun er med andre ord akkurat som oss; ivrig etter å høste av andres kunnskap og erfaringer. På dette møtet deler hun generøst av sine erfaringer.

Møtet starter kl. 19.00. Biblioteket vil være åpent fra kl. 18.30 slik at du kan låne bøker fra klubbens rikholdige samling av hage- og plantelitteratur.

Det vil også bli salg av perlite, vermiculite og merkepinner. Kjekt å ha når du skal så frø eller stiklingsformere. Klubbens frøgruppe selger frø på dette møtet.

STED
Vårt faste møtested er Tåsen seniorsenter som har adresse Tåsenveien 66. Dit kommer du med Sognsvannsbanen og bussrutene 23 og 34. Det er også bra med parkering i området.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar