16 mars 2014

Møte mandag 24. mars. Åpent for alle

   L. martagon 'Album' er en gjenganger i hagen til Olav Storli.   foto: Olav Storli
LILJER

ved Olav Storli

Olav Storli har god greie på liljer, og det er tema når han kommer helt fra Frosta for å holde foredrag for oss. Dessuten er han en blomstervenn med allsidig hageerfaring og kan svare på det meste når det gjelder hage og planter. I Trøndelag er Olav en etterspurt foredragsholder, og vi er glad for at han fant plass til oss i sin travle timeplan.

Av erfaring vet vi at inspirerende foredrag trigger lysten til å prøve nye planter. Vi har derfor alliert oss med Lars Arne Rørtveit som dyrker et stort utvalg av disse staselige plantene på gården Hofseth Søndre i Eidsvoll. Lars Arne har lovet å ta med et spennende utvalg liljer til møtet.

Møtet starter kl. 19.00, og biblioteket vil være åpent fra kl. 18.30 slik at du kan låne bøker  fra klubbens rikholdige samling av hagebøker.

STED: Vårt faste møtelokale er Vestre Aker menighetshus rett ved Vestre Aker kirke. Det er rikelig med parkeringsplasser. Du kan dessuten reise kollektivt med både busser og trikk som stopper like ved.

Velkommen til et inspirerende møte!

2 kommentarer:

  1. Hei! Dette høres spennende ut! Jeg har planlagt å komme på flere av de siste møtene, synes det har vært mange interessante tema og god variasjon, men så har det kommet noe i veien. 24. skal jeg få det til! :)

    SvarSlett
  2. Så fint at du kommer. Dette blir helt sikkert nok et lærerikt møte. Vi gleder oss til å se deg.
    Bodil B

    SvarSlett