02 november 2013

ÅRSMØTE MANDAG 18. NOVEMBER Åpent for alle

INSPIRERT AV BETH CHATTO
ved Tommy Tønsberg

Fra Beth Chattos grushage. Så fint kan det bli.
I 1960-årene startet Beth Chatto og mannen Andrew på en hage rundt hjemmet sitt i Elmstead Market utenfor Colchester i England. Stedet var et av de verst tenkelige steder å anlegge en hage. Vekstforholdene var for tørre noen steder, for våte andre steder og for skyggefulle ellers. Men Beth og Andrew gikk på med liv og lyst og valgte planter som ville trives med disse  problemområdene.
I løpet av årene vokste hagen og ble en planteskole også.

I dag valfarter folk til The Beth Chatto Gardens for å få inspirasjon til egne problemområder i hagen. Tommy Tønsberg dro også dit, og han ble der lenge. Det ga både nyttig kunnskap til oppstarten av Garden Living og inspirasjon til nok et inspirerende foredrag. Dette vil handle om hagen og dens historie og om  plantene som dyrkes der og som like godt kan dyrkes hos oss.


Møtet starter kl.19, og første del av møtet blir klubbens årsmøte. Det gir deg mulighet til å påvirke klubbens videre drift og aktiviteter. - Biblioteket er åpent fra kl. 18.30.

STED: Vårt faste møtelokale er Vestre Aker menighetshus som ligger rett ved Vestre Aker kirke. Det er rikelig med parkeringsplasser, og du kan dessuten reise kollektivt med både busser og trikk som stopper like ved.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar